header achtergrond

Werken bij


Werken bij


Uitgangspunten van onze pedagogische visie is het spelenderwijs werken aan de brede ontwikkeling van het kind. Wij willen aansluiten bij de behoeften van het kind en die van de ouders en verzorgers. Daarmee dragen we een bijdrage in de opvoeding, ontwikkeling en groei van beiden. Speciale aandacht gaat uit naar kinderen die meer begeleiding nogdig hebben op een van hun ontwikkelingsgebieden. Aandacht voor het kind als individu staat bij ons centraal. Onze kwalieit wordt gevormd door de basisprincipes als veiligheid, gezondheid, professionaliteit en vertrouwen. Wij zijn een verlangstuk van de opvoeding en ontwikkelingen thuis en stralen dat ook uit naar kinderen en ouders. Toegangkelijkheid, vriendelijkheid, flexibiliteit en professionaliteit zijn competenties die bij onze medewerkers centraal staan. Als team begeleiden wij het kind in zijn ontwikkeling en zorgen we voor een uitbreiding van zijn wereld. 
Er wordt aandacht besteedt aan deskunidgheidsbevordering en professionalisering om de kwaliteit te optimaliseren. Van jou wordt verwacht dat je open staat voor leren en groeien.

Wij zijn op zoek naar medewerkers met een afgeronde, kindgerichte MBO/HBO opleiding. Heb je meer dan twee jaar ervaring in de kinderopvang? Ligt jouw passie bij ondersteunen in groei en ontwikkeling van kinderen? Ben je flexibel, pro-actief en heb je oog voor het 'eigen ik' van een kind en weet jij daarop aan te sluiten? Neem dan contact op via:

Info@kindercentrumbiokidz.nl